SOC

More

CTI

More

DOTO

More

Kritikus Infrastruktúra Védelem

“azonosítási eljárások lefolytatása”

More

Security systems

“kivitelezés, tervezés”

More

Bodyguard and property protection services

napi 24 órában

More

IT BIZTONSÁGI AUDITÁLÁS

Az informatikai biztonság megteremtése napjaink egyik alapvető célja a vállalatoknál. Ennek hiányában adatainkat nem tudhatjuk biztonságban, sok esetben pedig vállalatunk jóhíre is veszélybe kerülhet ez által.

Módszerünk:

Informatikai audit szolgáltatásunk arra hivatott, hogy felülvizsgáljuk az informatikai környezetet teljes egészében hardveres és szoftveres, valamint felhasználói szinten. A sérülékenységet és biztonsági hiányosságokat felderítjük, majd javaslatokat teszünk ezek megoldására.

A hiánypótlások elvégzése után újból elvégezzük a vizsgálatokat annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a korábban lokalizált problémák elhárításra kerültek.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni az IT biztonság szerepét, így termékünket gyakorlatilag minden olyan vállalatnak ajánljuk, ahol létezik informatika. Ez azt is jelenti, hogy az auditálás lehet egészen egyszerű, illetve bonyolult rendszerek esetén egy olyan átfogó vizsgálat, mely rávilágíthat olyan alapvető rendszertervezési hibákra is, melyeket a régen kialakított IT rendszerek folyamatos korszerűsítése eredményezett.