SOC

Bővebben

CTI

Bővebben

DOTO

Bővebben

Kritikus Infrastruktúra Védelem

“azonosítási eljárások lefolytatása”

Bővebben

Biztonságtechnikai rendszerek

“kivitelezés, tervezés”

Bővebben

Személy- és vagyonvédelmi szolgáltatások

napi 24 órában

Bővebben

Cégünkről

Az alábbiakban szeretnénk Önnek rövid betekintést nyújtani cégünk, a PSI EURÓPA Biztonsági és Szolgáltató Kft. által nyújtott szolgáltatásokba, ezáltal remélve, hogy sikerül felkelteni az Ön érdeklődését is valamely tevékenységünk iránt és hamarosan Önt is partnereink, megbízóink körében üdvözölhetjük.
A civil szférában 1990 óta veszünk részt a magas szintű biztonsági feladatok tervezésében, illetve azok tevőleges végrehajtásában. Megismerve a magyarországi és a nemzetközi megbízói kör biztonsági feladatokkal kapcsolatos felkéréseit és igényeit, fontosnak tartottuk egy megújult alapokon álló cég megalakítását. A PSI EURÓPA Kft. fő célja, hogy a védelmi és biztonsági feladatok minden szegmensében magas szintű szolgáltatást nyújtson a megbízók érdekeit képviselve.
Szolgáltatásaink, képzéseink középpontjában az a gondolatkör, illetve annak a közvetítése és felismerése áll, hogy a személy és vállalkozásbiztonsági tevékenység a management stratégiai feladata.

Cégsztenderd

Szolgáltatásaink, képzésink középpontjában az a gondolatkör áll, hogy a vállalkozásbiztonsági tevékenység a vezetői menedzsemnet stratégiai feladata. Társadalmi szerepvállalásunkat tevékenységeink összessége igazolja. A megelőzési javaslatokkal a tanácsadással, a bekövetkezett kritikus helyzetek megoldásával számos kis- és közép-vállalat, valamint multinacionális cég kerülheti el az összeomlást, felszámolást és annak minden sajnálatos következményét.
Vállalatunk megalakulásának fő célja, hogy megbízóink érdekeit képviselve a védelmi és biztonsági feladatok minden szegmensében magas szintű szolgáltatást tudjon nyújtani.

PSI Európa Kft Budapest

  • PSI Európa Kft Budapest

    Magyarország 1142 Budapest Dorozsmai utca 37/b

    +36 (1) 413 7902
    H-P 9.00 - 17:00