SOC

More

CTI

More

DOTO

More

Kritikus Infrastruktúra Védelem

“azonosítási eljárások lefolytatása”

More

Security systems

“kivitelezés, tervezés”

More

Bodyguard and property protection services

napi 24 órában

More

ADATVÉDELMI AUDITÁLÁS

Minden informatikai rendszer esetében beszélhetünk valamiféle adatvédelemről. Ezt általában vagy a jogszabályok kényszerítik ki, vagy a vállalat felismerte, hogy adataik biztonsága valójában egyet jelent a saját biztonságukkal, így megteszik a szükséges lépéseket azért, hogy megfeleljenek a jogszabályi, vagy saját elvárásoknak.

Módszerünk:

Vizsgálataink során feltárjuk azokat a valódi sebezhetőségi tényezőket, melyik kritikus adatokra veszélyt jelentenek. Átfogó képet alkotunk arról, hogy adatainkkal milyen változások történtek, beleértve az összes ehhez használt eszköz vizsgálatát is.

Az auditálás végeztével megoldások ajánlunk az adatok biztonságos kezelésére, az adatszivárgás megelőzésére, illetve ha történtek visszaélések, azokat felderítjük.

Az új 2018-ban hatályba lépő európai uniós adatvédelmi rendelet megköveteli a vállalatoktól, hogy megfeleljenek a GDPR (General Data Protection Regulation) előírásainak. A rendelet minden EU területén tevékenykedő, személyes adatokat is tároló és felhasználó vállalatra nézve kötelező. Aki nem felel meg az előírásoknak akár több millió eurós büntetésre is számíthat.