SOC

More

CTI

More

DOTO

More

Kritikus Infrastruktúra Védelem

“azonosítási eljárások lefolytatása”

More

Security systems

“kivitelezés, tervezés”

More

Bodyguard and property protection services

napi 24 órában

More

MSS

Menedzselt informatikai biztonsági megoldások

Vállalatunk sikere a rendszereink biztonságának sikerén alapszik. Az egyre kifinomultabb fenyegetések újabb és újabb feladatokat adnak az informatikus szakembereknek, amiket csak a legkorszerűbb IT biztonsági tudással képesek megelőzni, elhárítani. A teljes védelem érdekében azonban szükséges beszerezni azokat az eszközöket és szoftvereket, melyek garantálják a biztos tudással rendelkező informatikusokkal a teljes biztonságot.

Az informatikai költségvetést nehéz nagy pontossággal megtervezni, hiszen a folyamatosan változó fenyegetések sokszor a legújabb technológiák alkalmazását igénylik. Lehetetlen megjósolni azt, hogy a megvásárolt alkalmazások több év múlva is az elvárt védelmet biztosítsák számunkra.

Cégünk megoldása segítséget nyújt azon vállalatok számára, akik szeretnék professzionális szakemberekre és mindig a legkorszerűbb eszközökre bízni adataik biztonságát tervezhető havi kiadások mellett.

Megoldásaink rugalmasan bővíthetőek annak megfelelően, hogy mely üzleti területek számára nélkülözhetetlen az informatikai biztonság garantálása egy professzionálisan menedzselt és folyamatosan korszerűsített biztonsági gépezet mellett.

Menedzselt biztonsági szolgáltatásaink:

Hálózatbiztonsági területen ajánljuk tüzfalaink mellett sérülékenységi vizsgálatainkat, SIEM és biztonsági esemény log elemzésünket, hogy adatainkhoz valóban csak az erre jogosultak férjenek hozzá.

Alkalmazás és végpontbiztonsági szolgáltatásaink a meglévő alkalmazások biztonsági tesztelése mellett kiterjed a munkaállomások, mobil eszközök és a szenzitív adatok védelmének vizsgálatára is. A vizsgálatok után ajánlásokat teszünk arra, hogy eszközei és végpontjai, illetve adatai, a lehető legkisebb veszélynek legyenek kitéve.

Cégünk több millió naplózott biztonsági esemény mellett több ezer munkaállomás, vagy végponti eszköz védelmét képes ellátni. Kollégáink online és telefonos segítségét is igénybe veheti a nap 24 órájában bármikor.