SOC

More

CTI

More

DOTO

More

Kritikus Infrastruktúra Védelem

“azonosítási eljárások lefolytatása”

More

Security systems

“kivitelezés, tervezés”

More

Bodyguard and property protection services

napi 24 órában

More

ETIKUS HACKELÉS

A hackelés:

A hacker kifejezés alatt olyan számítástechnikai szakembert értünk, aki bizonyos informatikai rendszerek működését a publikus vagy a mindenki számára elérhető szint fölött ismeri. Ezek a szakemberek a számítástechnika egy vagy több ágát rendkívül magas szinten művelik, nagyon gyakran ők azok, akik „létrehozzák” azokat az eljárásokat, amik alapján a számítógépek vagy a hálózatok működnek.

Kollégáink a kiváló képesítéseiknek köszönhetően képesek vállalata gyenge pontjainak és sérülékenységeinek felderítésére, majd a problémák azonosítása után javaslatot teszünk a biztonságos üzem kialakítására. Ez az eljárás magában foglalja a meglévő, vagy annak hiányában egy hatékony biztonsági terv elkészítését, mely kiterjed a vállalat IT eszközein kívül a személyi állományra is, akikben a biztonságtudatosságot oktatások keretein belül erősítjük.

Minden általunk végzett munka szigorúan dokumentált, így a jelentésekből a vállalat vezetés értesül minden olyan körülményről, mely a biztonságot veszélyezteti.

Az etikus hackelés minden vállalat számára nélkülözhetetlen, hiszen fontos tisztában lenni azzal, hogy rendszereik hol engednek be kéretlen látogatókat, illetve adataik biztonsága is csak úgy szavatolható, ha ismerjük azok gyenge pontjait.